Hoe kan ik geven?

Hieronder alle informatie over de Kerkgeld app en de website waarmee collectebonnen kunnen worden besteld, giften gegeven voor de zondagse collecte of een ander doel.
Informatie over de jaarlijkse actie Kerkbalans is te vinden op de speciale pagina daarvoor.

giften

Kerkgeld app

Via de Kerkgeld app kun je collectebonnen bestellen, giften geven voor een bepaald doel en ook meedoen aan de collecte van deze zondag.

Zoek in de Play Store of Appstore op “Kerkgeld” en installeer de app van Betaalgroep Nederland (skgcollect.nl). Er wordt gevraagd een gemeente te koppelen.

skg1
Zoek op “Barneveld” en selecteer "Hervormde Gemeente Barneveld"
Registreer een nieuw account of log in met de gegevens die eerder gebruikt zijn op https://giften.hervormdbarneveld.nl/. (Registratienummer hoeft niet te worden ingevuld)
Ga naar Instellingen (rechts onder) en vink aan "Huidig tegoed op startpagina", dit is nodig om mee te doen aan de wekelijkse collecte.
instellingen           tegoed
Ga terug naar de startpagina en klik op de + naast “Huidig tegoed” en schaf een tegoed aan via Ideal, vul bedrag (mininaal 25) in en selecteer jouw bank, daarna betaal je via de betaal app van je bank.
Dit tegoed kan daarna gebruikt worden om geld te geven aan de collecte van die zondag. Hierdoor is niet voor iedere collectegift een banktransactie nodig, dit bespaart transactiekosten.

Meedoen met de collecte op zondag

Op de SKG pagina of in de Kerkgeld app kun je direct geven voor de collectedoelen van deze zondag. De doelen van de collecten in de kerkdiensten staan daar wekelijks van vrijdag tot vrijdag. Hiervoor moet eerst een tegoed worden aangeschaft (minimaal 25 euro), van dit tegoed kan bijgedragen worden aan de collecte. In de app selecteer je Collecte en dan onderaan Gift.
collecte         giften
De 3 collectedoelen van deze week worden getoond. Selecteer per doel het bedrag en bevestig met "Gift geven".

Collectebonnen bestellen

Op de SKG pagina of in de Kerkgeld app kunnen collecte bonnen besteld worden. Betaling gaat via iDEAL. De collectebonnen worden door onze vrijwilligers thuis bezorgd! Bij problemen met de bezorging, neem contact op met dhr. L. de Bruin, 06 - 44 56 08 67.
Opmerkingen of vragen graag per email: collectebonnenbarneveld@gmail.com aan ons doorgeven. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Collectebonnen vóór donderdagmorgen 08.00 besteld, worden vóór zondag bij thuis bezorgd!

Giften voor Zending en Evangelisatie

Op de SKG pagina of in de Kerkgeld app kun je direct geven voor verschillende doelen voor Zending en Evangelistie, de betaling gaat dan via iDEAL en de Bank App.

Bankrekeningen

Giften kunnen ook worden overgemaakt op onderstaande rekeningen eventueel met vermelding van het gewenste doel.

Bestemming Bankrekeningnummer
Jeugdbeleidsraad NL47 RABO 0300 7485 82