Ontmoeten - Jongeren (16+)

Voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen is er binnen de Hervormde Gemeente van Barneveld volop aandacht. Clubwerk, jeugdvereniging, jeugdweek (zomervakantie), bijbelstudie, zondagsschool... zomaar enkele voorbeelden.

Het doel van dit werk is in de eerste plaats de jeugd in aanraking te brengen met de boodschap van Jezus Christus, hun kennis van de Bijbel te verdiepen en uit te breiden en hen een geestelijke toerusting te geven voor hun verdere leven. De leiders en leidsters sluiten daarbij bewust aan bij wat de jongeren op dit gebied al hebben meegekregen via het gezin en de school. Daarnaast is een belangrijk doel de jeugd van de gemeente verantwoorde ontspanning en gezelligheid te bieden. Onder leiding van de Jeugdbeleidsraad wordt het vele werk gecoördineerd.

Jongeren

Gemeentebrede Bijbelstudiegroepen

Jongeren tussen 16 - 19 jaar
Laatste zondagavond van de maand, om 19.30 tot +/- 22.00 uur

Locatie: 'Rafiki-ruimte' in Rehoboth (Gasthuisstraat 5)

Contactpersoon: Daniëlle Floor
Telefoon: 06 - 37 09 03 04
E-mail: danielle_floor96@hotmail.com

Laatste zondagavond van de maand, om 19.30 tot +/- 22.00 uur

Contactpersonen: Kunder & Willemijn Gort
Telefoon: 06 - 17 53 21 47
E-mail: kwgort@gmail.com

Jongerenkring 20 ~ 30 jaar

Iedere eerste of laatste vrijdag van de maand (m.u.v. dec/jul/aug) komen we bij elkaar in de gezellige kantine op de Brunesengweg 25.
Vanaf 20.00 uur staat de koffie en thee klaar. We starten de avond ongeveer 20.30 uur met bijbelstudie. Een gezellige afsluiting met een glas fris, bier of wijntje.
Door het jaar heen kunnen we ook thema-avonden organiseren met bijvoorbeeld een spreker, een uitje, een kampvuuravond of lekkere BBQ.
De avonden zijn gemeentebreed, voor alle jongeren vanaf 20 jaar.
Leiding: Johan en Marjan van Lagen, Jan en Jenny Boorsma.

Locatie: Brunesengweg 25

Meer informatie, aanmelding en contact kun je mailen of whatsappen naar:
Contactpersonen: Johan en Marjan van Lagen
Telefoon: 06 - 21 58 65 64
E-mail: info@vanlagen.nl

Gemeentebrede activiteiten

KerkKeet

Kampvuuravonden voor tieners van 14+ jaar, tweede zondag van de maand, 20.00 uur, op wisselende locaties.

Contactpersoon: Henco van Zijtveld
E-mail: havikhorst@hotmail.com
Instagram: www.instagram.com/kerkkeet/

EH Connect

EH-connect is dé jeugdvereniging waarbij 'connecten' centraal staat. Wij bieden ruimte om te 'connecten' met Jezus, anderen en jezelf. Dit doen we door op donderdagavond onze deuren wagenwijd open te zetten voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Elke avond ziet er weer anders uit. De ene keer hebben we een Bijbelstudie, de andere keer gaan we lekker sporten en de volgende avond spelen we hilarische improvisatiespelletjes. In ieder geval is er elke avond veel ruimte voor gezelligheid en wordt er veel gelachen! Er is alle ruimte voor eigen inbreng en regelmatig nemen jongeren (een deel van) de organisatie van een avond op zich. Hierdoor is het echt een avond voor en door jongeren. Als je wilt weten waarom je echt geen avond mag missen, volg ons dan op Facebook en Instagram. Daarnaast hebben we een groepsapp waarin elke week wordt aangekondigd wat we op donderdag gaan doen.

In het kort:

• Wie: iedereen tussen de 16 en 25 jaar
  • Waar: 'Rafiki-ruimte' in Rehoboth (Gasthuisstraat 5)
  • Wanneer: elke donderdag van 20.00 tot +/- 22.30 uur

Voel je meer dan welkom!

Tot donderdag,
De EH-captains: Alize, Floor Anne, Richard, Jorik, Christiaan en Willeke

Contactpersoon: Willeke Heijkoop
Telefoon: 06 - 81 00 54 96
E-mail: ehbarneveld@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/jvebenhaezer
Instagram: www.instagram.com/eh_connect

Alpha Youth

Ieder jaar wordt er voor jongeren van 16 t/m 25 jaar uit alle wijken een Alpha Youth kring georganiseerd.
Het programma van een avond ziet er als volgt uit:

19.00 uur Start maaltijd
19.45 uur Korte pauze met koffie / thee