Verkiezing Ambtsdragers Wijk 3

We brengen u graag op de hoogte van de vacatures in onze kerkenraad.

De Garve

Bericht van (7)9 april 2024
In de kerkenraad is een vacature voor een diaken ontstaan door het vertrek van Erik van Walsum.

We nodigen de leden van onze wijkgemeente uit om namen in te dienen van een of meer belijdende leden om deze vacature te vervullen. Wilt u s.v.p. bij het indienen van een naam ook de voornaam of voorletter(s) en het adres vermelden.
De aanbevelingen kunt u tot vrijdag 12 april a.s. indienen bij de scriba: Jan van Maanen, per e-mail: scriba.wijk3@hervormdbarneveld.nl of schriftelijk: Heestereng 14, 3773 AK Barneveld. Het moet duidelijk zijn door wie de namen zijn ingediend, vergeet dus niet uw eigen naam en adres te vermelden.

De kerkenraad hoopt dat u van deze mogelijkheid gebruik maakt en zo uw betrokkenheid laat blijken.
Wilt u bidden om de vervulling van deze vacature?