Studiekringen

In onze gemeente zijn verschillende studiekringen actief.

Studiekringen

Van de Beek kring

Vorig jaar hebben wij een fijn seizoen gehad met elkaar. Toch liep het een beetje teleurstellend af. Professor Van de Beek zou met ons het seizoen afsluiten en we zouden samen van een heerlijke lunch genieten. Helaas kon dit niet doorgaan door de coronacrisis. Nu staan we dit seizoen voor een nieuwe uitdaging. Met elkaar willen we weer verder gaan met het werk van Prof. Van de Beek, waarbij we zijn boek 'Mijn Vader, uw Vader' willen doornemen.
Deze bijeenkomsten moeten wel gehouden worden met inachtneming van de maatregelen die het RIVM heeft ingesteld. We kunnen dus niet meer in de kleine zaal van de Garve terecht, maar zullen op afstand in de grote zaal plaats nemen.
De data voor het komende seizoen zijn: 23 september, 14 oktober, 18 november, 9 december 2020 en 20 januari, 24 februari, 24 maart en 14 april 2021. Steeds van 10.00 uur tot 11.30 uur in De Garve. Alle data onder voorbehoud. Ook de locatie is onder voorbehoud. Op 14 april 2021 hopen we Prof. Van de Beek te ontvangen en aansluitend de afgesproken gezamenlijke lunch te gebruiken. Daar volgt later meer bericht over.
We hopen (ondanks alle beperkende maatregelen) op een goed en gezegend seizoen samen. U bent van harte welkom!
Wil degene die dit seizoen mee wil doen op deze kring, zich voor 20 september opgeven bij de scriba van wijk 3: Evert van der Kruijff, e-mail: scriba.wijk3@hervormdbarneveld.nl of telefoon: 06 - 33 78 13 69.

Israël & onze gemeente

De werkgroep "Israël & onze gemeente" van de Hervormde gemeente te Barneveld stelt zich ten doel de gemeente bewust te maken van de onopgeefbare verbondenheid met Israël, als zijnde het door God uitverkoren volk in het verleden, het heden en in de toekomst. Daarom wordt er een Israël-bijbelkring, cursussen en gemeenteavonden georganiseerd. In de agenda kunt deze activiteiten terugvinden.

Leeskring - alle wijken

In Barneveld is al vele jaren een leeskring actief. Per jaar komen we drie keer bij elkaar en bespreken we een boek. Daarbij wisselen we literatuur en theologie / filosofie af. 

Meer informatie en contact:
Contactpersoon: Kees van den Brink
E-mail: cvandenbrinkkerk@gmail.com

Contactpersoon: Christiaan Rentier, 
E-mail: c_rentier@hotmail.com