Studiekringen

In onze gemeente zijn verschillende studiekringen actief.

Studiekringen

Van de Beek kring

Met elkaar willen we weer verder gaan met het werk van Prof. Van de Beek, waarbij we zijn boek 'Mijn Vader, uw Vader' willen doornemen.
De data voor het komende seizoen zijn: 29 september, 27 oktober, 24 november, 8 december 2021 en 19 januari, 16 februari, 16 maart en 13 april 2022. Steeds van 10.00 uur tot 11.30 uur in De Garve. Alle data onder voorbehoud. Ook de locatie is onder voorbehoud. 
We hopen op een goed en gezegend seizoen samen. U bent van harte welkom!
Wil degene die dit seizoen mee wil doen op deze kring, zich voor 20 september opgeven bij de scriba van wijk 3: Jan van Maanen, e-mail: scriba.wijk3@hervormdbarneveld.nl of telefoon: 06 - 16 39 05 72.

Israël & onze gemeente

De werkgroep "Israël & onze gemeente" van de Hervormde gemeente te Barneveld stelt zich ten doel de gemeente bewust te maken van de onopgeefbare verbondenheid met Israël, als zijnde het door God uitverkoren volk in het verleden, het heden en in de toekomst. Daarom wordt er een Israël-bijbelkring, cursussen en gemeenteavonden georganiseerd. In de agenda kunt deze activiteiten terugvinden.

Leeskring - alle wijken

In Barneveld is al vele jaren een leeskring actief. Per jaar komen we drie keer bij elkaar en bespreken we een boek. Daarbij wisselen we literatuur en theologie / filosofie af. 

Meer informatie en contact:
Contactpersoon: Kees van den Brink
E-mail: cvandenbrinkkerk@gmail.com

Contactpersoon: Christiaan Rentier, 
E-mail: c_rentier@hotmail.com