Bijbelkringen - Wijk 3

In wijk 3 bestaat een uitgebreid netwerk aan Bijbelkringen. Er is een groot aantal huisbijbelkringen en in ons wijkgebouw komt de centrale kring ‘De Garve’ bijeen onder leiding van ds. Van Rumpt. 

Dit jaar willen we in de meeste huisbijbelkringen en op de centrale kring het boekje 'Hoogtepunten in het Heilige Land' van ds. René van Loon behandelen

Jeruzalem, Bethlehem, Kapernaüm, Jericho: plaatsen die tot de verbeelding spreken. Het is een ontdekkingstocht om van zulke plaatsen na te gaan welke gebeurtenissen zich daar hebben afgespeeld. Dat levert verrassende en aansprekende verbanden op. En wie de strategische ligging van Kapernaüm op zich laat inwerken, begrijpt opeens waarom Jezus daar zo vaak was. Wie de geschiedenis van de Olijfberg voor ogen heeft, leest het verslag van de hemelvaart met andere ogen. Dit boek bevat twaalf Bijbelstudies over plekken in het Heilige Land.

Gemeenteleden kunnen kiezen voor de centrale Bijbelkring 'De Garve' of een van de kleinere huisbijbelkringen. 

Alle bijeenkomsten moeten gehouden worden met inachtneming van de maatregelen die het RIVM heeft ingesteld. 

De geplande data van de centrale Bijbelkring ‘De Garve’ voor het komende seizoen zijn: 29 september, 27 oktober, 17 november, 15 december 2020 en 12 januari, 16 februari en 16 maart 2021. Het is steeds op een dinsdag en het begint om 20.00 uur, inloop met koffie of thee vanaf 19.45 uur.

Wil degene die dit seizoen mee wil doen op de centrale Bijbelkring, zich opgeven bij de scriba van wijk 3: Evert van der Kruijff, e-mail: scriba.wijk3@hervormdbarneveld.nl of telefoon: 06 - 33 78 13 69. 
Als u of jij bij een huisbijbelkring wilt aansluiten, dan graag aanmelden bij de coördinator van het kringwerk: Mor Adams, e-mail: moradams@hotmail.com, telefoon: 0342 - 41 31 67 of 06 - 51 52 94 37. 

We hopen (ondanks alle beperkende maatregelen) op een goed en gezegend seizoen samen. U bent van harte welkom!