Vacatures Zending en Evangelisatie

Hieronder zijn de openstaande vacatures voor Kerk over Grenzen & Centrale Evangelisatie Commissie te vinden.

zending

Kerk over Grenzen

Functie: commissielid PR Kerk over Grenzen

Hoeveel tijd kost het: 
Ongeveer 6-8 uur in de maand, 6x per jaar een vergadering. Vergaderingen zijn in Rehoboth.

Omschrijving van deze functie: 
Als commissie Kerk over Grenzen willen we de betrokkenheid van gemeenteleden bij het zendingswerk vergroten. Daarnaast houden we ons bezig met fondsenwerving voor zendelingen vanuit onze gemeente en fondsenwerving voor de GZB. Onze commissie bestaat uit verschillende leden: een bestuur, vertegenwoordiging van de verschillende TFT’s, STM/jongeren lid, werkgroep de Vervolgde Kerk en niet te vergeten een PR-lid. 

Wat we van je verwachten: 
We zoeken iemand die het leuk vind om via PR zijn/haar bijdrage te leveren aan het zendingswerk. Je onderhoudt de contacten tussen de PR-leden van de verschillende TFT’s, houdt de informatie op de website en sociale media up-to-date. Daarnaast plaats je met regelmaat stukjes in de kerkbode en draag je zorg voor de flyer rond het zendingsweekend. 

Geïnteresseerd?  
Ben je enthousiast? Of wil je meer weten? Neem dan contact op Marja van Maanen via zending@hervormdbarneveld.nl.

Centrale Evangelisatie Commissie

Functie: Vrijwilliger Oude Veluwse Markt

Omschrijving: 

Tijdens de Oud Veluwse markt (27 juli, 3, 10 en 17 augustus) staat er bij de Oude kerk een evangelisatiekraam. We verkopen boeken en fotokaarten, er is een rebus om op te lossen, er zijn flyers om uit te delen enz. Het doel is om met mensen het Evangelie te delen.

We zoeken medewerkers om een morgen of middag achter de kraam te staan. Ook zoeken we mensen die het leuk vinden om dit te helpen organiseren. U/jij kunt hiervoor bellen naar: Jozina Mosselman 0342-421128

Ook is de Oude kerk open voor bezoekers. We zoeken nog enkele gastvrouwen die koffie/thee willen schenken. U/jij kunt hiervoor bellen naar: Corrie Lokhorst 0342-413931