Vacatures Algemeen

Hieronder zijn de openstaande vacatures van onze gemeente te vinden.

Functietitel: Coördinator Column Tussendoortje

Hoeveel tijd kost het:

2-4 uur per maand

Wat je geeft met jouw werk als vrijwilliger in deze functie:

Lijkt het je interessant om gemeenteleden van onze Hervormde Gemeente te informeren over actuele kerkelijke en maatschappelijke onderwerpen vanuit een christelijke levensvisie? Eens per maand wordt er vanuit het Orgaan Pastoraat en Gemeenteopbouw een column verzorgd in de kerkbode en op de website. In deze column wordt op een korte en toegankelijke manier iets verteld over onderwerpen die actueel zijn en die interessant zijn voor gemeenteleden.
Dat kan gaan over naastenliefde, rouw, gezin en relaties, jongeren en maatschappelijke onderwerpen waar wij als christenen mee te maken hebben.
Als coördinator schrijf je werkgroepen binnen onze kerk of bijv. christelijke hulpverleningspraktijken aan met het verzoek een stukje te schrijven over een actueel onderwerp òf je schrijft zelf een stukje tekst naar aanleiding van een (artikel over een) prikkelend of interessant onderwerp.
Dit hoef je niet alleen te doen. Enkele keren per jaar hebben we als kleine commissie/tweetal overleg over hoe we een jaargang in willen gaan vullen en wie we daarvoor willen benaderen.

Geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk of wil je wat meer informatie, kijk eens op Pastoraat en Gemeenteopbouw en neem dan contact op met:
Margreeth Rentier: mrentier@solconmail.nl
Marjan Vos: jwgvos@upcmail.nl

Functietitel: Interieurverzorgster(ger) Rehoboth/Oude Kerk

Hoeveel tijd kost het:

3,5 uur wekelijks op maandagmorgen.
Kun je maar één keer in de 2 weken, of 1 keer per maand, dat mag uiteraard ook.
Voor deze werkzaamheden is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Wat je geeft met jouw werk als vrijwilliger in deze functie:

Iedere maandag morgen komt er in Rehoboth en in de Oude Kerk een groep dames en ook een heer, die er voor zorgen dat het gebouw er aan het eind van de morgen weer spic en span uit ziet.
De Oude Kerk en Rehoboth worden elke week heel regelmatig gebruikt.
Onze interieurverzorgers maken het kerkelijk bureau weer netjes schoon, zij stofzuigen de kerk, en de verschillende zalen, en zorgen er voor dat de toiletten en de keukens er weer fris uit zien.

Wat we van je verwachten:

Een beetje inzet, en een hoop gezelligheid.
We beginnen om 8.30 uur en rond 12.00 uur zijn de werkzaamheden meestal klaar.
Om 10.00 uur wordt er gezellig samen met elkaar koffie gedronken. En heel vaak is er ook iets lekkers bij.
En daarbij je doet iets voor de hele gemeente, voor alle kerkgangers en gebruikers van de Oude Kerk en Rehoboth.

Geïnteresseerd?

Kom gerust eens langs op maandagmorgen, of als er vragen zijn bel of mail gerust.
Stuur een mail naar coordinator@hervormdbarneveld.nl of neem contact op met Nico Lokhorst: 0342-490560