Zanguur tijdens Oud Veluwse markt.

HET ZANGUUR TIJDENS DE OUD VELUWSE MARKT IS VERPLAATST

Eindelijk… We mogen naast de zaterdagmiddagen ook op de Oud Veluwse marktdagen onze kerk weer openstellen voor belangstellenden. De markt is wel verkort van 6 naar 4 dagen (28 juli, 4, 11 en 18 augustus). Wij zaaien en bidden dat God wasdom geeft. Bidt u mee? Loop gerust even binnen. Breng buren of bekenden mee, het is een mooie gelegenheid om mensen laagdrempelig met Gods Woord in aanraking te brengen.

kerk

U kunt er een praatje maken, naar zang en orgelspel luisteren, de kerkornamenten en natuurlijk de gerestaureerde preekstoel van dichtbij bekijken, of gewoon stil mediteren. De koffie, thee en limonade staan voor u klaar. LETOP: Velen van u komen tussen de middag een uurtje zingen. We zingen verzoeknummers uit de bundel “Op toonhoogte” begeleid met orgel of piano. Heerlijk om zo God te loven en te prijzen. Dit is een uur verplaatst. Dat is nu van 13.00 tot 14.00 uur.

14 juli 2022