Wijkdag wijk 4 - 22 juni!

We nodigen alle wijkgenoten uit wijk 4 uit om elkaar 22 juni a.s. te ontmoeten op de wijkdag (vanaf 16.00 uur, Barneveldseweg 51).

Ook dit jaar organiseren we weer een cakewedstrijd. Neem jij de lekkerste zelfgebakken cake mee om met elkaar te nuttigen? Wie weet win jij dan wel de juryprijs!

Na de koffie/thee/limonade en cake kun je deelnemen aan workshops voor alle leeftijden en op allerlei verschillende gebieden (sport, creativiteit, koken en nog veel meer!). Aansluitend genieten we samen van een gevarieerde barbecue.

boom

Voor deze vrolijke dag vol ontmoeting vragen we een bijdrage van €11 pp (> 12 jaar) of €6 pp (5-12 jaar). Kinderen van 0-4 jaar mogen gratis komen. Als gezin hoeven jullie niet meer dan €45 te betalen. Er zijn nog oppassers nodig die een uurtje op de allerkleinsten willen letten. Bij je aanmelding kun je je hiervoor opgeven. Als het financieel lastig is om de kosten voor de wijkdag te betalen, laat het gerust weten, want we willen niet dat dat een reden is om niet te komen. Bij vragen kun je ons natuurlijk ook mailen op wijkdag4@gmail.com.

Meld je uiterlijk 8 juni aan voor de wijkdag (en de bakwedstrijd) via deze link.

 
Volgende artikel
11 mei 2024