Wijk5avond in IKC Juliana

Woensdagavond 20 februari ben je welkom op de Wijk5avond met als thema: "Samen beter bouwen!"

Wijk5avond 20-02-2019, inloop vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur.

Een inspirerend programma met onze gastspreker: Jan Baan.

Jan heeft een passie voor een gezonde kerk waarin God wordt vereerd en waar levens van mensen veranderen.
"Ik hou van de lokale kerk. Waarom? Wat ter wereld is er mooier, dan een gezonde plaatselijke gemeente? Eigenlijk is het een paradijs op aarde."

We vinden het leuk om elkaar uit de wijk te ontmoeten en zo door de week ook gemeente te zijn. Schuif dus lekker op tijd aan (zaal open 19.30 uur) of blijf gezellig aan het einde van de avond kletsen (deuren open tot 22.00 uur). Sapjes en hapjes worden geregeld. Muziek is uiteraard aanwezig.

Dit is dè gelegenheid om wijk5mensen te leren kennen: jong en oud! Neem elkaar mee... Wijk 5; Gastvrij!

• Opgeven: niet nodig
  • Locatie: IKC Juliana, Weth. Rebellaan 142