Vrijwilliger voor De Hof

Aan het begin van dit jaar heeft Anja van de Krol haar werkzaamheden als vrijwilliger van De Hof én coördinator van deze vrijwilligers helaas moeten beëindigen. Vanaf die tijd worden haar taken zo goed mogelijk waargenomen door de resterende vrijwilligers: Aad Last en Eef van Drie. Deze werkzaamheden vallen hen zwaar. Een opvolg(st)er voor Anja van de Krol wordt dan ook node gemist.

De Hof

Wie zoeken we? Een vrijwilliger (v/m) die het werk kan coördineren, zelf ook meewerkt en tevens het aanspreekpunt is voor de gebruikersgroepen van De Hof. Er zijn momenteel circa tien groepen die in het winterseizoen op woensdagen en donderdagen op ongeveer 60 avonden gebruikmaken van het wijkgebouw. Daarnaast vinden op maandagen en dinsdagen in de middagen en op de avonden activiteiten plaats zoals catechese en kinderclubs. Het zou de kerkenraad van wijkgemeente 1 en ons als kerkrentmeesters veel waard zijn als deze vacature voor aanvang van het winterseizoen zou kunnen worden vervuld. Heeft u de gaven om dit vrijwilligerswerk op te pakken? Dan zouden we u willen vragen op deze oproep te reageren.