Videoboodschap op YouTube

Vanaf dinsdag 17 maart komt een serie video's online van onze predikanten. Dagelijks willen zij een gedeelte uit de Bijbel lezen en daar een overdenking bij houden, afgesloten met een gebed. Nu alle doordeweekse samenkomsten in de gemeenten afgelast zijn en alleen de kerkdiensten doorgaan via internet, willen de predikanten op deze manier dagelijks contact onderhouden met de gemeente.
Vanaf maandag 4 mei is er 3 keer per week een video boodschap, op maandag-, woensdag- en vrijdagavond.
In de maanden juli en augustus zal er alleen op woensdag een video boodschap beschikbaar komen i.v.m. de verdere versoepelingen van de corona maatregelen en de zomervakantie.

logo

Het YouTube kanaal Hervormd Barneveld met alle zondagse diensten en de uitzendingen op werkdagen

Het YouTube kanaal met de Serie 'Verbinding'

Op maandag, woensdag en vrijdag wordt om 17.00 een nieuwe video gepost op YouTube. De vier predikanten, de twee pastoraal werkers en de jeugdwerkcoördinator doen mee. Vanaf maandag 23 maart wordt deze om 19.00 uur ook uitgezonden via de Kerkradio en het kerkomroep kanaal van de Kerkradio commissie.

Het valt te verwachten dat de pastorale bezoeken in onze gemeente de komende tijd flink beperkt zullen worden, zeker onder de ouderen en kwetsbaren. Stuur de filmpjes door aan hen en help ze met de boodschappen! Het zou mooi zijn als ook de gemeenteleden zonder internetaansluiting deze video's zouden kunnen zien. Probeer in dat geval hen te helpen met een telefoon of tablet zodat ze mee kunnen kijken. Denk wel aan de hygiene natuurlijk!