Verdergaande coronamaatregelen

In aanvulling op de maatregelen van vorige week, heeft het crisisteam, naar aanleiding van de nieuwste ontwikkelingen, het ingrijpende besluit moeten nemen tot verdere beperkingen in de kerkdiensten.

Vanaf a.s. zondag zullen ook bijeenkomsten in onze kerkelijke gebouwen maar met maximaal 30 personen gehouden worden. Wel willen we doorgaan met de 8 diensten, waar we juist afgelopen zondag mee gestart waren, in de hoop dat er binnen afzienbare tijd ruimte komt voor wat meer bezoekers in de diensten. Er zal geen samenzang meer plaatsvinden in de diensten. Die zal geheel door voorzangers worden verzorgd.

Het gevolg van bovenstaande maatregelen is dat we helaas het Heilig Avondmaal a.s. zondag niet kunnen vieren, zoals dat voorbereid was. We verwijzen naar een pastoraal schrijven van onze predikanten in de kerkbode die deze week verschijnt.

corona

5 oktober 2020