Startdag 2022 - 17 september

Vorige jaar was de Startdag een groot succes!! We kijken er naar uit om ook deze editie God’s zegen te vragen over het jeugdwerkseizoen en dit samen met jou/jullie te vieren. Ook dit jaar is de Startdag weer aan de Barneveldseweg 51 in Barneveld. Benieuwd naar het programma? Lees dan even door.

save

PROGRAMMA | VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Dit jaar weer met springkussens, XL-games & een stormbaan. Voor drinken en een broodje hamburger wordt ook gezorgd. Jullie zijn deze dag tussen 10.00 - 16.00 uur welkom. Om 10.30 uur is de centrale opening. We zullen dan samen zingen en God om een zegen vragen voor het nieuwe seizoen. Weet je welkom!

PROGRAMMA | 14 – 25 JAAR

Graag willen we de start van het jeugdwerk samen met jou vieren. Om 18.00 uur ben je welkom voor een lekkere BBQ. Tussendoor kun je wat toffe XL-games en andere spellen spelen. Later op de avond is er een kampvuur. Het belooft een gezellige avond te worden, ben jij erbij? Iedereen is welkom, neem gerust iemand mee.

AANMELDEN

Meld je vóór 12 september aan via deze link.

VRAAG MAAR RAAK

Lukt het niet om aan te melden, heb je vragen of wil je iets delen? Stuur dan een berichtje via startdaghvb@gmail.com of trek (jeugdwerker) Leanne even aan haar jasje. 😉 We denken graag met je mee.

 
Volgende artikel
29 juli 2022