Openluchtdiensten

Op de zondagen 23 juni en 21 juli 2024 worden er om 11.00 uur openluchtdiensten georganiseerd op het weiland aan de Buzerseweg.
In de Goede Herderkerk is er dan geen dienst om 11.00 uur, wél om 8.45 uur. Invulling van de dienst is hetzelfde als in de kerk. Maar omdat we in de openlucht zitten: een mooie gelegenheid om anderen uit te nodigen mee te gaan. Zorgt u zelf voor een zitplaats in de vorm van een stoel of kleed? Denk er ook om: u zit in de buitenlucht, het kan soms erg warm zijn of juist verraderlijk koud. Voor de kinderen is er in de dienst een kindermoment, maar geen bijbelklas en oppas.

dienst

Na afloop van de dienst is er gelegenheid om wat te drinken en na te praten.
Wij vragen u om zoveel mogelijk op de fiets te komen via de Nederwoudseweg. Automobilisten wordt gevraagd via de Barneveldseweg de Buzerseweg in te rijden. Mocht het weer niet geschikt zijn voor een openluchtdienst dan zal de dienst als nog in de Goede Herderkerk plaatsvinden en vermelden wij dat op de dag zelf voor 9.00 uur op de website van de Hervormde Kerk en ook via de sociale media kanalen zal deze info verspreid worden. Zien wij u op het weiland?