Openluchtdienst Koewei 2e pinksterdag

Maandag 10 juni om 10 uur is het weer zover: De jaarlijkse openluchtdienst op de Koewei achter “Kasteel de Schaffelaar” op 2e pinksterdag.
En ook dit jaar is er weer muziek, zang, een moment voor de kinderen, een spreker, maar ook koffie, thee en limonade na afloop.
Bent u er ook?
En neem gerust ook iemand mee die normaal gesproken misschien niet gewend is om een kerkdienst te bezoeken. Want juist deze dienst is daar voor bedoeld: Om mensen door middel van deze laagdrempelig dienst te laten zien dat God ook nu nog met mensen te maken wil hebben. Met gewone mensen, oud en jong, arm en rijk, kerkelijk en niet-kerkelijk…..
Het thema deze ochtend is “VOL-LEDIG” en dit zal in de dienst verder uitgelegd worden door spreker Teus Korevaar, blokouderling en catecheet in onze gemeente.
Leden van muziekgroep Adonai zullen hun muzikale medewerking aan deze openluchtdienst verlenen.

Koeweidienst

De dienst wordt dus gehouden op de Koewei; in de openlucht, ook als het regent! Neemt u daarom zelf een stoel of kleed mee en eventueel een paraplu? Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee en voor de kinderen is er limonade.
Namens de organisatie heten wij u van harte welkom en we zijn benieuwd wie u meeneemt!

26 april 2019