Nieuwe website voor Hervormd Barneveld!

Op 4 februari 2019 is de nieuwe website van Hervormd Barneveld live gegaan! De nieuwe site laat op frisse en eigentijdse wijze zien wie wij als gemeente zijn, waar wij te vinden zijn en wat wij doen in Barneveld en daarbuiten. Er is meer ruimte voor afbeeldingen, het menu heeft een overzichtelijke nieuwe indeling gekregen en nagenoeg alle teksten zijn herschreven. Eén van de belangrijkste wijzigingen is de nieuwsfunctie die aan de website is toegevoegd.

Taartjes

Aanleiding voor het vernieuwen van de website was het verouderde systeem dat ‘achter’ de vorige website zat. Ook had de website qua stijl en structuur een opfrisbeurt nodig. In februari 2018 is een websitecommissie daarom aan de slag gegaan om de belangrijkste wensen en eisen in beeld te brengen. Met deze bevindingen is er sindsdien gewerkt aan een duidelijke website voor zowel gemeenteleden als niet-gemeenteleden, die op computers, smartphones en tablets prettig werkt.

Gebruiksvriendelijkheid

We hebben de website niet alleen van een nieuw uiterlijk voorzien, maar ook veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Ondanks de grote hoeveelheid informatie proberen we de website zo compact mogelijk te houden. Hoewel de site is vernieuwd, zijn natuurlijk alle vertrouwde onderdelen gebleven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het overzicht van de kerkdiensten (op de homepage), de agenda en de kerkradio via internet.

Nieuwsberichten

Een van de grootste vernieuwingen is een pagina met nieuwsberichten, waarin alle actualiteiten binnen onze gemeente te vinden zijn. Dankzij deze pagina is het eenvoudig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen de gemeente speelt. Door middel van handige labels kunt u makkelijk navigeren tussen de nieuwsberichten van verschillende wijken.