Nieuwe vacatures

Op de pagina Vacatures zijn nieuwe vacatures te vinden voor vrijwilligers in onze gemeente.

Jeugdwerk gemeentebreed

Kerk over Grenzen & Centrale Evangelisatie Commissie

Er zijn vacatures. Bekijk vacatures.

Mocht u zich in willen zetten voor dit werk, bezoek dan de Kerk over Grenzen pagina en neem contact op.

Jeugdwerk Wijk 2 + 5

Er zijn vacatures. Bekijk vacatures.

Mocht u zich in willen zetten voor het jeugdwerk in onze wijk, dan kunt u contact opnemen met de Jeugdouderling wijk 2 of de Jeugdouderling wijk 5

Jeugdwerk Wijk 1

Er is een vacature. Bekijk vacatures.

Mocht u zich in willen zetten voor het jeugdwerk in onze wijk, dan kunt u contact opnemen met de Jeugdouderling wijk 1.

Jeugdwerk Wijk 3

Er is een vacature. Bekijk vacatures.

Mocht u zich in willen zetten voor het jeugdwerk in onze wijk, dan kunt u contact opnemen met de Jeugdouderling wijk 3.

Jeugdwerk Wijk 4

Er zijn geen vacatures. Bekijk vacatures.

Mocht u zich in willen zetten voor het jeugdwerk in onze wijk, dan kunt u contact opnemen met de Jeugdouderling wijk 4.

Er zijn geen vacatures. Bekijk vacatures.

Mocht u zich in willen zetten voor diaconaal werk in onze gemeente kijk dan op Diaconie - Vrijwilliger worden.