Nacht van Gebed gaat door.

Juist NU heeft de vervolgde kerk jouw en uw gebed nodig! Hielden we vorig jaar “onze” Nacht van Gebed in het mooie kasteel De Schaffelaar, dit jaar is het i.v.m. de coronapandemie anders. Je kunt daarom thuis aan de Nacht van Gebed meedoen door het volgen van de livestream die op de pagina Nacht van Gebed en ons YouTube kanaal beschikbaar zal zijn. Zoals elk jaar volgen we de gebedspunten die stichting “Open Doors” ons aanreikt in een gebedsboekje met informatie over diverse landen waar christenen vervolgd worden. Daar staan ook korte persoonlijke verhalen in. Uiteraard worden hier ook actuele gebedspunten aangedragen.

Nacht

De tijd van de Nacht van Gebed: Vrijdagavond 12 juni om 21.00 uur tot zaterdagmorgen 13 juni 01.00 uur. Dat betekent: je kunt vier uur meedoen aan de Nacht óf een deel daarvan, want je kunt op ieder moment in de genoemde uren aanhaken. Het programma bestaat uit 4 blokken van een uur; elk blok is verschillend van inhoud. Naast gebed krijgen we ook filmbeelden te zien en is er ruimte voor muziek en overdenking. Tijdens dit live programma is er ook een mogelijkheid om een reactie te plaatsen en blijf je op de hoogte wat er elders in het land gebeurt.

We willen jullie van harte uitnodigen voor dit noodzakelijke gebed voor de Vervolgde Kerk! Het is elke dag nodig, maar 1 keer per jaar specifiek bidden voor onze broers en zussen in geloof is zo bemoedigend voor beide kanten! Het is ook de manier waarop God wil dat wij aan elkaar denken/meelijden en waarop Hij gebeden wil zijn.

Daarom… welkom deze nacht! Juist nu onze vrijheid wordt beperkt, kunnen we enigszins invoelen wat het betekent voor hen die daar altijd mee te maken hebben.

22 mei 2020