Nacht van Gebed 2023

Bid jij 9-10 juni mee? 🙏🏻
Bid jij mee voor de Vervolgde Kerk? De Nacht van Gebed vindt plaats van vrijdagavond 9 juni 20.00 uur t/m zaterdag 10 juni 02.00 uur in het TWR Belevingscentrum aan de Stationsweg 6 in Barneveld (naast Kasteel Schaffelaar). Je kan zo binnenlopen, aanmelden is niet nodig.

Tijdens deze nacht volgen we het programma van Open Doors, we bidden en horen verhalen van over de hele wereld. We weten ons verbonden met de kerk wereldwijd en geloven in de kracht gebed 🌟

gebed

Tip: Noteer hem in jouw/uw agenda! “Waarom deze nacht?” vraagt u zich af… “Waakt en bidt..” is de opdracht die we van Jezus krijgen in Mattheüs 26 vs 41. én van een nacht bidden knap je op! Hoe dat kan? Kom het ervaren… Een nacht van gebed is vooral geestelijk verfrissend! We zijn soms zoveel met onszelf bezig, dat we het gevaar lopen geestelijk in slaap te sukkelen. Maar wat kunnen we veel leren van onze broers en zussen in het geloof. Wat zij (door de kracht van de Heilige Geest) laten zien en vertellen van hun rijkdom in Christus onder angstige en bedreigende omstandigheden, maakt ons stil. Daarom van harte welkom (alle leeftijden!) om te bidden, te zien (videobeelden), te zingen en te ontmoeten.

Datum: 9 en 10 juni Tijd : 20.00 uur -2.00 uur Plaats: TWR Belevingscentrum Missie en Media, Stationsweg 2a, Barneveld

 
Volgende artikel
13 mei 2023