musical groep Rivka: Uwe Majesteit

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 Oktober is er een nieuwe musical van de musical groep Rivka: Uwe Majesteit. Dit is de 6de musical die door de groep is geschreven. In deze musical komt naar voren: Wie wil ik zijn? En wie mag ik zijn?
Hoe houd ik vast aan waarden en normen? Een verhaal vol glans, emotie, geschiedenis en actualiteit. En dat nav een Bijbelverhaal.

Logo

Reacties van bezoekers van eerdere jaren:
- Wat bijbelgetrouw, maar ook persoonlijk.
- De musical liet mij niet los. Nog weken later schoten er dingen door mijn hoofd die me geraakt hadden, een aanrader.

Aan deze musical werken 17 acteurs en 6 muzikanten mee. Ook de licht- en geluidsmedewerkers zijn natuurlijk onmisbaar. De meeste personen behoren bij onze gemeente.
Kaarten kosten € 10 per persoon en zijn online te verkrijgen: https://www.schaffelaartheater.nl/events?action=view_event&id=2085 en  https://www.schaffelaartheater.nl/events?action=view_event&id=2084
Ook zijn de toegangskaarten voor deze musical te reserveren aan de kassa van het Schaffelaar theater, Theaterplein 1. Openingstijden: woensdag van 14.30 uur tot 17.30 uur en vrijdag van 14.30 uur tot 17.30 uur. Indien voorradig zijn er ook op de avond zelf een uur voor aanvang van de voorstelling toegangskaarten aan de kassa verkrijgbaar.
Voor meer informatie:
https://www.facebook.com/Rivkabveld/
Frank Haanschoten 06-51412747

 
Volgende artikel
20 juli 2019