Kom naar de Startdag 2021 - 18 september

We staan voor een nieuw jeugdwerkseizoen en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Afgelopen jaren hadden we een startdag voor de tieners en jongeren van onze gemeente. Nu willen we alle kinderen, tieners en jongeren uitnodigen met hun ouders! Oude tijden herleven, want u/jij herinnert je misschien nog wel de startdagen in het verleden op de Koewei. Dit keer niet op de Koewei, maar aan de Barneveldseweg 51 bij fam. Van de Heg.

startdag

Op zaterdag 18 september 2021 willen we overdag de gezinnen met jongere kinderen en tieners uitnodigen voor een uitdagend en gezellig programma. Er zijn verschillende activiteiten met springkussens voor de kleinsten en een stormbaan voor de oudere kinderen. Daarnaast zijn er allerlei spellen te doen en verschillende kraampjes. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Vanaf 17.00 uur nodigen we jongeren vanaf 14 jaar uit. We laten de stormbaan uiteraard staan, maar daarnaast ook de mogelijkheid voor volleyballen een spel petje-op-petje-af. Verder lekker ontspannen bij het kampvuur. 
Voor de avond nodigen we ook alle vrijwilligers in het jeugdwerk uit. Als dank voor jullie inzet het afgelopen seizoen en als aanmoediging voor het seizoen dat voor ons is.

Voor de agenda: zaterdag 18 september

10:00 – 16:00 uur: gezinnen

17:00 – 23:00 uur: jongeren vanaf 14 jaar en vrijwilligers in jeugdwerk