Koeweidienst 2020

Al meer dan 15 jaar is het een vertrouwd fenomeen op 2e Pinksterdag: de openluchtdienst op de Koewei achter Kasteel de Schaffelaar, beter bekend als de Koeweidienst. Kijk en luister hier.

Wie kent niet de borden langs de weg met de uitnodiging voor deze dienst? En inmiddels volgen honderden mensen trouw de Koeweidienst op Facebook en Instagram en we mogen jaarlijks een groot aantal bezoekers verwelkomen op de Koewei. Veel zingen met elkaar, luisteren naar wat Pinksteren (voor jou) betekent, goede gesprekken met koffie en limonade na afloop: het is elk jaar weer een feest!

Koewei

We zullen het moeten missen dit jaar. Het spreekt voor zich dat er in verband met de Corona-maatregelen dit jaar geen Koeweidienst zal kunnen plaatsvinden.

MAAR ER IS NIEUWS!

Het klopt dus dat er geen Koeweidienst zal zijn op de Koewei dit jaar. En waar we iedereen elk jaar van harte uitnodigen om te komen, moeten we nu zeggen: kom niét naar de Koewei toe. Maar we gaan het anders doen dit jaar: we brengen de Koeweidienst naar u toe!

Op 2e Pinksterdag om 10.00 uur zullen we u in een online verbinding meenemen naar een alternatieve Koeweidienst! Het wordt een mooi feest van Pinksteren, al is het op een andere manier dan dat u gewend bent.

En daarvoor bent u natuurlijk allemaal van harte uitgenodigd. Iedereen is welkom op ons YouTube kanaal van Hervormd Barneveld. De rechtstreekse link zal binnenkort ook te vinden zijn op de facebookpagina van de Koeweidienst www.facebook.com/koeweidienst 

SPREKER

Dit jaar is de spreker van de Koeweidienst Henco van Zijtveld uit De Glind.

Vanaf zijn eigen weiland waar de koeien ongestoord rondgrazen, vanuit een échte koewei dus, zal hij ons meenemen in het verhaal van Pinksteren.

Ook zullen er vanaf zijn boerderij toepasselijke liederen gezongen worden door een complete muziekgroep en zangers. Kortom: het wordt een hele mooie en extra bijzondere Koeweidienst dit jaar. Kijkt u ook mee?

En net als andere jaren roepen wij u ook nu weer op om ook andere mensen uit te nodigen voor deze Koeweidienst: Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni om 10.00 uur