Kerkpleinmarkt 2023

Terugblik

We kijken terug op een mooie kerkpleinmarkt, zaterdag 2 september. De weersomstandigheden waren zeer gunstig voor het houden van een markt. Sinds een aantal jaren hebben we ook de beschikking over de parkeerplaats aan het Torenplein tegenover de Rabobank. Deze uitbreiding komt zeer goed van pas, de markt kan veel ruimer opgesteld worden en dat was ook hard nodig in verband met het grote aanbod van spullen. Tevens, en minstens zo belangrijk, is er hierdoor ook meer ruimte om elkaar te ontmoeten. Dat kan in de koffiehoek of gewoon ergens midden op de markt. Het aantal bezoekers was enorm en mensen bleven lang hangen, al dan niet onder het genot van een hamburger of kibbeling. De opbouw ging voorspoedig en toen de klok werd geluid om 9 uur kon de verkoop van start. Als commissie zijn we erg dankbaar dat de week van voorbereiding, de opbouw op de markt, de markt zelf en ook het opruimen zonder calamiteiten kon gebeuren.

Al met al ook een goede opbrengst. Inclusief wat we nog verwachten aan verkopen tot eind van dit jaar, schatten we de jaaropbrengst in op € 65.000. Vanaf deze plaats willen we iedereen nogmaals hartelijk danken voor zijn of haar inzet op welke wijze dan ook. Prachtig om zo samen sterk te zijn voor onze kerk en onze gemeente. In de afsluiting hebben we stilgestaan bij dubbel gezegend zijn.

 

 

oude kerk

De inzameling bij de Goede Herderkerk op zaterdagochtend gaat binnenkort weer beginnen, en wel op zaterdag 7 oktober van 09.00 uur tot 12.00 uur. We zamelen hier vooral kleinere spullen in. Let op dat deze schoon en nog goed bruikbaar zijn. Voor deze inzamelmomenten zoeken we nog vrijwilligers die eenmaal per twee maanden een zaterdagochtend willen meedraaien. Voor informatie kunt u contact opnemen met Harm Laros 06-11326854. Voor het ophalen van grotere spullen kunt u bellen met Wout van de Bosch op 0342-412202 om een afspraak te maken om op te halen.

De voorverkoop gaat gewoon door zoals we gewend zijn. Iedere 1e en 3e zaterdag is de hal geopend van 09.00 tot 12.00 uur. Het adres is Van Zuijlen van Nieveltlaan 58, tegenover Karwei. Kijk voor onze aanbiedingen ook op de advertenties die te vinden zijn op: marktplaats.nl/u/ kerkpleinmarkt-0342/26250671/ en via instagram.com/ kerkpleinmarktbarneveld/. Voor de 1e zaterdag in oktober wordt er weer een theologische boekenmarkt georganiseerd in Rehoboth, geopend op vrijdagavond en op zaterdagmorgen. Voor overige informatie kunt u ons bereiken via 06-11326854 of kerkpleinmarkt@hervormdbarneveld.nl.