Kerkpleinmarkt 2022

Inzameling goederen

Voor het inleveren van kleinere spullen kunt u terecht op de parkeerplaats van de Goede Herderkerk.

• We staan hier iedere zaterdagochtend van 9.00-12.00 uur samen met de werkgroep “Kerk in Uitvoering” die oud papier en oude metalen inzamelt.
  • Heeft u meubels en grotere objecten die u wilt bestemmen voor de markt, neem dan contact op met Wout van den Bosch (0342-412202). Hij regelt het ophalen van grotere zaken en zorgt ervoor dat ze op de goede plaats worden opgeslagen.

kerk

Voorverkoop meubels en kleinere spullen

Voorverkoop meubels en kleinere spullen aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 58: We zijn iedere 1e en 3e zaterdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur geopend. Kijk voor actuele informatie ook op Facebook.

Voorverkoop kleding aan de Wesselseweg 35:

U bent hier van harte welkom op iedere eerste en derde woensdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur.

Onze aanbiedingen en informatie zijn ook te vinden via onze advertenties op Marktplaats.nl en via: instagram.com/kerkpleinmarktbarneveld/ en Facebook - Kerkpleinmarkt.