Kerkpleinmarkt 2021

Kerkpleinmarkt op 9 oktober 2021.

Er zijn nog steeds concrete plannen om dit jaar een kerkpleinmarkt te organiseren op 9 oktober. We zijn hierover in overleg met de Gemeente Barneveld en deze staat hier in principe positief tegenover. Eind augustus hopen we hierin een beslissing te kunnen nemen. Ook hiervoor geldt: Noteer alvast de datum en zegt het voort !

Inzameling bij Goede Herderkerk

Door het niet doorgaan van de markt in 2020 zijn we helaas aan het eind gekomen van onze opslagcapaciteit. Dit betekent dat het voor ons op dit moment niet meer mogelijk is om spullen voor de markt in ontvangst te nemen.

kerk

Voorverkoop

Voorverkoop meubels en kleinere spullen aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 58: We zijn iedere 1e en 3e zaterdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur geopend. (4 en 18 september). De verkoop op dinsdagavond is voorlopig opgeschort. Kom kijken, kiezen en kopen in onze ruimte met een vernieuwd assortiment.

In de afgelopen weken hebben we de inrichting aangepast. Naast de meubels, hebben we nu ook een groot aanbod van kleinere spulletjes. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Nineke Wassenaar,  tel 0342 - 40 18 94 of  06 - 12 94 30 03

Onze aanbiedingen en informatie zijn ook te vinden via onze advertenties op Marktplaats.nl en via: instagram.com/kerkpleinmarktbarneveld/ en Facebook - Kerkpleinmarkt.

Voorverkoop kleding aan de Wesselseweg 35 vanaf juli: Eerste woensdag van de maand 13.00-15.00 uur. Derde woensdag van de maand van 19.00- 20.30 uur (1 en 15 september).

Boekenbeurs in Gebouw Rehoboth

Op 3 en 4 september wordt in de kerkzaal van gebouw Rehoboth een verkoping gehouden met uitsluitend theologische boeken. Daarnaast zal er ook een groot aanbod zijn van CD’s etc. met religieuze muziek. Openingstijden zijn: vrijdag 13.00-20.00 uur en zaterdag van 9.00-14.00 uur.