Kerkpleinmarkt 2021

Geslaagde Kerkpleinmarkt 2021

Zaterdag 9 oktober hebben we onder perfecte weersomstandigheden weer een kerkpleinmarkt kunnen en mogen organiseren.

Dankzij de medewerking van de Gemeente Barneveld, een groot aantal enthousiaste medewerkers en de hulp van een aantal bedrijven was het weer mogelijk elkaar te ontmoeten op het Torenplein rondom de Oude Kerk.

We zijn blij en dankbaar dat alles goed is verlopen, zonder calamiteiten of ongelukken en dat er dankzij de vele bezoekers een mooie dagopbrengst van €24.000 genoteerd mocht worden. We verwachten dat de totaalopbrengst inclusief de overige verkoopactiviteiten over 2021 zal uitkomen op een bedrag van rond €42.000.

kerk

Inzameling goederen

• Heeft u meubels, of andere grotere objecten, neem dan contact op met Wout van den Bosch, 0342 - 41 22 02 om een afspraak te maken om deze op te halen.
  • Het inbrengen van kleinere spullen op zaterdagmorgen bij de Goede Herderkerk is ook weer gestart. We staan hier iedere zaterdagochtend van 9.00-12.00 uur.

Voorverkoop

Voorverkoop meubels en kleinere spullen aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 58: We zijn iedere 1e en 3e zaterdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur geopend. Kijk voor actuele informatie ook op Facebook.

Onze aanbiedingen en informatie zijn ook te vinden via onze advertenties op Marktplaats.nl en via: instagram.com/kerkpleinmarktbarneveld/ en Facebook - Kerkpleinmarkt.