KERKPLEINMARKT 2020 nieuws

Inzamelen van spullen voor de markt GESTOPT

In verband met de verscherpte coronaregelgeving hebben we besloten om het inzamelen van goederen tot nadere aankondiging geheel te stoppen. Dit geldt zowel voor het inleveren van spullen bij de Goede Herderkerk, als voor het ophalen van meubelen e.d. aan huis.

Neem dan contact op met Dhr. W. v.d. Bosch:  0342 - 41 22 02.

kerk

Voorverkoop

Iedere 1e en 3e zaterdag vanuit onze opslagruimte aan de van Zuijlen van Nieveltlaan 58. Op zaterdag 3 oktober zijn we weer open van 9.00 tot 12.00 uur. Er is weer een ruim aanbod van meubels en allerlei andere spullen. Wij verzoeken u om de richtlijnen rondom het coronavirus in acht te nemen en instructies van onze medewerkers ter plaatse op te volgen. Onze aanbiedingen zijn ook te vinden via onze advertenties op Marktplaats.nl en via: instagram.com/kerkpleinmarktbarneveld/

Momenteel zijn we bezig om onze nieuwe opslagruimte aan de Postweg in te richten. De goederenlift die we hiervoor nodig hebben zal een investering vergen van ruim € 7000, die nog ten laste komt van de opbrengst. Mochten er sponsoren zijn die hier aan willen bijdragen, dan vernemen wij dat uiteraard graag!