KERKPLEINMARKT 2020

Inzamelen van spullen voor de markt

Doordat de markt in september niet door gaat is er al een grote voorraad kleine spullen. We hebben daarom besloten het inzamelen hiervan voorlopig te beperken. Tot nadere aankondiging is het niet mogelijk om spullen bij de Goede Herderkerk in te leveren.
Het ophalen van meubels is inmiddels wel weer opgestart. Doordat de verkoop via marktplaats momenteel goed loopt, ontstaat hiervoor weer ruimte in onze opslag. Heeft u iets staan ? Neem dan contact op met Dhr. G. Beulenkamp:  412205 of Dhr. W. v.d. Bosch:  412202.

kerk

Voorverkoop

Op zaterdag 6 juni zijn we weer gestart met de voorverkoop vanuit onze opslagruimte aan de van Zuijlen van Nieveltlaan 58. Dit verliep positief. Daarom zullen de voorlopig elke 1e en 3e zaterdag van de maand geopend zijn. Op a.s. zaterdag 4 en zaterdag 18 juli zijn we weer open van 9.00 tot 12.00 uur.
Er is weer een ruim aanbod van allerlei spullen, onder meer op het gebied van gereedschap, puzzels en spelletjes. Wij verzoeken u om de richtlijnen rondom het coronavirus in acht te nemen en  instructies van onze medewerkers ter plaatse op te volgen.

Zoals eerder aangegeven is een gedeelte van het aanbod is ook te vinden via onze advertenties op Marktplaats.nl.

13 juni 2020