Kerkpleinmarkt 2020

GEEN KERKPLEINMARKT 2020

Helaas hebben we als commissie het besluit moeten nemen dat het niet mogelijk is om dit jaar op 5 september een kerkpleinmarkt te organiseren. Na overleg met de gemeente Barneveld werd duidelijk dat er, uitgaande van het huidige beleid ten aanzien van grotere evenementen, pas na 1 september a.s. een eventuele vergunning verleend zou kunnen worden. De tijd zou dan te kort zijn om de markt te organiseren, noch afgezien van het feit of er voldaan zou kunnen worden aan de door de gemeente gestelde eisen. Dit betekent dus dat er voor het eerst in 42 jaar geen kerkpleinmarkt zal zijn op de eerste zaterdag van september.

oude kerk

We beraden ons nog op de mogelijkheid om later in het najaar eventueel een afgeslankte overdekte markt te organiseren. Een en ander betekent ook dat het tot nadere aankondiging niet mogelijk is om spullen bij de Goede Herderkerk in te leveren. Ook het ophalen van meubels en grotere zaken is niet mogelijk.

Voorverkoop start weer.

Op zaterdag 6 juni willen we weer starten met de voorverkoop in onze opslagruimte aan de van Zuijlen van Nieveltlaan 58. Het thema zal zijn: “Tuin(meubelen) en vakantiespullen” en we zijn open van 9.00 tot 13.00 uur. Wij verzoeken u om de richtlijnen rondom het coronavirus in acht te nemen en instructies van onze medewerkers ter plaatse op te volgen.

Opslagruimte gevonden!

Er is ook mooi nieuws te melden: Vorige week kregen we het prachtige aanbod om gebruik te mogen maken van een bovenverdieping van een leegstaande pluimveestal met een oppervlakte van maar liefst 1200 m2. De stal staat op het terrein van de fam. Verbeek (Agromix b.v.) aan de Postweg 146 in Lunteren. Heel hartelijk dank hiervoor!