Kerkpleinmarkt 2020

Gezien de recente ontwikkelingen m.b.t de coronacrisis hebben we besloten om het inzamelen van spullen met onmiddellijke ingang stop te zetten. Dit betekent dat er tot nader bericht géén grote zaken en meubelen meer bij u kunnen worden opgehaald. Na overleg met College van Kerkrentmeesters en de Jeugdbeleidsraad hebben wij en “Kerk in Uitvoering” besloten, om ook hier te stoppen met het innemen van zowel spullen voor de markt, als oud papier en oude metalen. Voorverkoop meubelen en andere zaken: Is tot nader bericht opgeschort. Voorverkoop kleding: Is eveneens opgeschort tot nader bericht.

kerkpleinmarkt

OPSLAGRUIMTE GEZOCHT We hebben helaas bericht ontvangen dat onze opslagruimte bij mevr. Bos aan de Peppelseweg binnenkort niet meer beschikbaar is. Daarom zoeken wij vanaf 1 september dringend een andere opslagruimte voor het uitzoeken en opslaan van de kleinere spullen. Het zou gaan om een droge ruimte van ca. 300 m2 op de begane grond.