Kerkdiensten in vakantieperiode

In de vakantieperiode is er van 17 juli tot en met 7 augustus om 16.45 uur geen dienst in de Goede Herderkerk! Ook het aantal gestreamde diensten zal in deze periode wat minder zijn. De diensten van 8.45 uur in de Goede Herderkerk en van 9.00 en 16.45 uur in de Oude Kerk zullen gestreamd worden. Daarnaast zijn natuurlijk alle diensten te beluisteren via Kerkomroep. In verband met de welkomstdiensten en de evangelisatiebijeenkomst (zie vorige kerkbode) zullen er op 14, 21 en 28 augustus er om 11.00 uur geen diensten in de Goede Herderkerk zijn. En vanaf 14 augustus starten we weer met een dienst in Rehoboth om 10.00 uur. In de Oude Kerk zal dan weer één morgendienst zijn op het gebruikelijke tijdstip van 9.30 uur.

Let op: op 28 augustus zal de dienst in Rehoboth eenmalig om 10.45 uur zijn. Voor kinderoppas bij deze dienst op deze zondag graag even vooraf aanmelden. Zie de berichten onder het kopje “Kinderoppas”.

vakantie

29 juli 2022