Kerk in Uitvoering - We staan er weer!!!

Helaas hebben we dit jaar, vanwege de coronacrisis, nog geen oud papier en oud ijzer kunnen inzamelen. Regelmatig kregen we de vraag wanneer we weer mochten gaan starten.

Want ja, de schuren, veranda’s en bijkeukens puilen inmiddels uit van het opgeslagen papier en de bewaarde oude materialen voor onze containers, iets waar wij heel blij mee zijn natuurlijk.

papier

We hoorden dat er zelfs ergens ‘gestut’ moest worden ?. Tijdens de laatst gehouden persconferentie van dinsdag 2 februari is de mogelijkheid geboden om bestellingen op te halen bij de winkel. Deze “versoepeling” heeft ons aan het denken gezet om te kijken of dit mogelijkheden biedt voor het inbrengen van oud papier en materialen. Daarom hebben we de vraag neergelegd bij het crisisteam/ moderamen Algemene Kerkenraad. Op onze vraag is positief gereageerd ‘mits het coronaproof’ georganiseerd kan worden. Dit is voor onze commissie en het jeugdwerk natuurlijk goed nieuws en we he hebben besloten om op ZATERDAG 13 FEBRUARI weer van start te gaan!. Maar het brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het is nu dus nog meer noodzakelijk dat iedereen zich aan de regels houdt en de aanwijzingen van de vrijwilligers opvolgt.

Hieronder de basisregels:

Bij verkoudheid of andere corona gerelateerde symptomen blijf je thuis

Volg strikt de aanwijzingen van de medewerkers op.

Eén auto tegelijk bij de container

Houdt anderhalve meter afstand

Als het niet nodig is dat u uit de auto komt, blijf dan in de auto zitten. De medewerkers bij de container zullen uw spullen uit de achterbak van uw auto halen

Wacht rustig op uw beurt en kom niet halverwege de wachtrij al uit de auto om uw spullen te brengen

Deze start geldt alleen voor Kerk in Uitvoering. De kerkpleinmarktcommissie zal nog geen goederen inzamelen. Graag zien we u aanstaande zaterdag 13 februari, zoals voorheen van half negen tot twaalf uur.

12 februari 2021