Kerk in Uitvoering - inzameling gestopt

INZAMELING GOEDE HERDERKERK GESTOPT Na het bekendmaken van de aangescherpte regelgeving vanuit de overheid omtrent het coronavirus, hebben wij en de Kerkpleinmarktcommissie, na overleg met College van Kerkrentmeesters en de Jeugdbeleidsraad, besloten om tijdelijk te stoppen met het innemen van oud papier en materialen en goederen voor de Kerkpleinmarkt bij de Goede Herderkerk Wij hopen dat de maatregelen van korte duur zijn en houden u op de hoogte wanneer het weer mogelijk is om uw oude papier en materialen weer bij ons in te leveren.

werk

EEN MOOI RESULTAAT

Het jaar 2019 was een goed jaar voor Kerk in Uitvoering, een resultaat waar we dankbaar voor mogen zijn! Er is qua gewicht aan oude materialen ongeveer 18% meer ingebracht dan in 2018 en alles bij elkaar is dat bijna 50.000 kilo. Het gewicht aan oud papier is stabiel gebleven en bedraagt bijna 240.000 kilo. Dit bij elkaar levert, na aftrek van kosten aan oude materialen, € 11.663,36 en aan oud papier € 9.257,64 op. Het totale bedrag van € 20.921,00 komt ten goede aan het jeugdwerk van onze kerk.

Een resultaat waar we u hartelijk voor willen bedanken; u die alle materialen inbracht, maar ook de vele vrijwilligers (een groep van bijna 40 personen) die wekelijks in weer en wind bij de verwerking of transport van de stroom materialen zich inzetten, dit alles in een gezellige sfeer en saamhorigheid. Maar boven alles zijn we God dankbaar die dit alles mogelijk maakt! We hopen dat u ook in 2020 ons weet te vinden bij de Goede Herderkerk voor het inleveren van uw papier, oude ijzer, (huishoudelijke) apparaten, koper, messing (kranen en koppelingen), aluminium, zink (dakgoten), lood, roestvrijstaal (pannen), snoeren en kabels, elektro motoren, fietsen, accu’s en batterijen. Ofwel de meeste recyclebare materialen. Apparaten welke koudegassen bevatten, zoals koelkasten en airco’s mogen en kunnen we niet aannemen, dit geldt ook voor de cartridges en lege medicijnen strips. Deze materialen kunt u gratis inleveren bij de milieustraat. Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met ondergetekende.