JongLeren - Inspirerende workshops voor ouders

Kinderen zijn een geschenk van God. Maar soms heb je het gevoel dat je die cadeautjes van Hem wel achter het behang kunt plakken! Opvoeden lijkt soms net jongleren: een heleboel ballen tegelijk in de lucht houden. En de meesten zijn van huis uit geen circusartiesten. Op 2 november organiseren we dit event over opvoeding vanuit christelijk perspectief. Om elkaar te helpen, om samen te lachen, elkaar te bemoedigen via workshops, door het gesprek met andere vaders en moeders.

vergadering

Voor wie: Ouders van kinderen tot twaalf jaar. Naast de workshops is er een leuk programma voor kinderen van 4 tot 12. Voor de allerkleinsten is er kinderoppas.
Waar: Kerkelijk Centrum Rehoboth, Gasthuisstraat 5 in Barneveld
Wanneer: 2 november 2019, van 14:30 tot 17.00 uur
Welke workshops: Er zijn twee rondes van een uur. Je kunt dus twee workshops volgen.

  • Vader zijn met hart en handen (Bert Reinds)
    Hoewel bij het opvoeden vaak aan moederschap wordt gedacht, is de rol van de vader van grote invloed op het kind. Hoe ben je als christen een goede vader voor je kind? Met deze hartverwarmende en praktische workshop krijgen zowel jonge als oudere vaders een hart onder de riem.
  • Als ze maar gelukkig zijn (Willemijn de Weerd)
    Het lijkt de opvoedtrend van deze tijd: het leven van onze kinderen moet vooral leuk zijn. Maar worden ze daar echt gelukkig van? In hoeverre worden wij als christelijke ouders door die ‘opvoedtijdgeest’ beïnvloed? En waar kunnen we volgens God het geluk voor onze kinderen vinden?
  • Lastige kinderen bestaan niet (Jetze Baas)
    Begrijp ik mijn kind wel? Begrijpt mijn kind mij wel? Wat kan ik van mijn kind verwachten? Hoe kijkt mijn kind naar mij? Zo maar wat vragen die opvoeders tegenkomen. Is mijn kind lastig of ben ik een lastige ouder? In deze workshop gaan we ontdekken welke ontwikkelingsfasen kinderen doorgaan. We kijken ook in de spiegel: Wie ben ik als ouder?

Kosten: Vrijwillige bijdrage tijdens event

 
Volgende artikel
10 september 2019