Jeugdweek 2020

Wat gaan we doen? In plaats van de Jeugdweken zoals we die gewend zijn, komt er een gemeentebreed online programma om kinderen in Barneveld toch te bereiken met het Evangelie. Dit programma is opgezet aan de hand van het programma wat door Matthijs Vlaardingbroek is samengesteld.

kinderen

Dinsdag 18 augustus tot en met vrijdag 21 augustus wordt er dagelijks om 10.00 uur een filmpje online geplaatst op www.jeugdweek.net. Uw gezin ontvangt twee tasjes Alle kinderen van wie bij ons bekend is dat ze vorig jaar een van de Jeugdweken hebben bezocht, ontvangen een tasje. In dit tasje vinden ze uitleg over het online programma, knutselspulletjes en enkele verrassingen. Per gezin ontvangt u een tweede tasje. Dit tasje is bedoeld om weg te geven aan een vriendje of vriendinnetje. We hopen dat u met uw kind(eren) in gesprek gaat over het ‘cadeautasje’ en dit vervolgens weggeeft aan een buurmeisje, buurjongetje, kind van school, neefje of nichtje die nog niet bekend is met de Jeugdweek. Zo brengen we het Evangelie samen verder!

Heeft uw gezin geen tasjes ontvangen?
De tasjes worden bezorgd in week 31 (27 juli – 1 augustus) of week 33 (10 - 15 augustus). Heeft u zaterdag 15 augustus geen tasje ontvangen, dan kunt u via jeugdweekbarneveld@gmail.com een tasje aanvragen. U kunt via dit mailadres ook een tasje bestellen voor andere kinderen waarvan u weet dat ze graag mee willen doen. Wij zorgen dat het tasje voor aanvang van de online Jeugdweek bij u bezorgd wordt. Mogen we rekenen op uw gebed en uw hulp om ook in deze tijd de kinderen in Barneveld te bereiken met het Evangelie?

Tussengroep en Tieners
Ook de tussengroep van de kinderen en de tieners hebben gemeentebreed een alternatief online programma opgesteld. De links voor deze programma’s vindt u vanaf dinsdag 18 augustus ook dagelijks op de website www. jeugdweek.net. De kinderen uit de tussengroep die afgelopen jaar bij de Jeugdweek geweest zijn ontvangen ook een tasje thuis. Deze wordt in week 33 tot en met uiterlijk maandag 17 augustus bezorgd. Als ze het tasje niet ontvangen, kunnen ze zich alsnog inschrijven om deze aan te vragen. De informatie hiervoor wordt eind juli op www.hervormdbarneveld. nl, www.jeugdweek.net en de sociale media geplaatst.