Hot Item driedaagse 2 - 4 februari 'Ontdek je Bijbel'

Bijbellezen, hoe doe jij dat? Gebruik je misschien de populaire Bijbelapp YouVersion of heeft ‘papier’ je voorkeur?
Het thema voor deze driedaagse is ‘Ontdek je Bijbel’. God leren kennen en Zijn stem horen, de blijde Boodschap horen en doorgeven, ontdekken hoe we Jezus kunnen volgen en hoe je Zijn Woord toepast in je eigen leven, ook als je het lastig vindt wat er staat. Daarover gaan we in deze Hot Item driedaagse met elkaar in gesprek!

Hot Item

Zondag 2 februari 16.45 uur in de Oude Kerk:
Themadienst door ds. S.J. Verheij
Maandag 3 februari en dinsdag 4 februari op eigen wijklocatie:
Catecheseavonden (12-20 jaar)
Sprekers van Navigators LEF / eigen leiding
Dinsdag 4 februari in kerkzaal Rehoboth:
GEMEENTEAVOND (ouders, alle 20+ en belijdeniscatechisanten en alle andere gemeenteleden)
19.45 uur – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

De sprekers op de catecheseavonden en de gemeenteavond zijn van de organisatie Navigators LEF (https://www.navigators.nl). Zij verlangen ernaar dat jongeren God leren kennen en Hem volgen. Dat christenen leven met God vanuit Zijn Woord en dit voorleven en doorgeven.
Noteer het in de agenda; het is een belangrijk onderwerp om samen als gemeente over na te denken. Van harte welkom!