GZB-dag in Barneveld - 14 maart

“Ik vond het geweldig! Verdiepend, verbindend, opbouwend.”
“Prachtige bemoedigende dag!! Complimenten voor de organisatie!”
Zomaar twee voorbeelden van de vele positieve reacties na afloop van de GZB-dag 2019. Bent u er zaterdag 14 maart ook (weer) bij? Het thema is ‘Geef het door! Het Evangelie van generatie op generatie’.

GZB

Samen willen we luisteren naar inspirerende verhalen uit Gods wereldwijde kerk. Voor kinderen en jongeren zijn er aparte programma’s met onder andere een optreden van Marcel Zimmer én is er kinderopvang aanwezig. Het is echt een dag voor het hele gezin! Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.gzb.nl/gzb-dag.

Op zaterdag 14 maart organiseert zendingsorganisatie GZB haar jaarlijkse ontmoetingsdag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het thema van de GZB-dag is ‘Geef het door! Het Evangelie van generatie op generatie’.

De dag trekt jaarlijks zo’n 2.000 bezoekers om samen te luisteren naar inspirerende verhalen uit Gods wereldwijde kerk, om te zingen en te bidden, om te worden bemoedigd en elkaar te ontmoeten. De kinderen kunnen genieten van een optreden van Marcel Zimmer en er is kinderopvang aanwezig. Het is dus echt een dag voor jong en oud!

Om de GZB-dag mogelijk te maken, zijn er veel vrijwilligers nodig. Help jij of helpt u mee? Er zijn vrijwilligers nodig voor de kinderopvang, de jeugdprogramma’s, catering en gastheren en -vrouwen. Aanmelden kan via www.gzb.nl/vrijwilligers

Sprekers op de GZB-dag zijn ds. Wim Verboom, Gert-Jan Segers en ds. Soro uit Zuid-Soedan

Het Evangelie gaat van generatie op generatie. Maar vanzelfsprekend is dat niet. Juist daarom worden we opgeroepen om het geloof en de hoop door te blijven geven. Als kerk en in ons dagelijks leven, aan onze kinderen, aan onze kleinkinderen. In Nederland en wereldwijd.

‘Geef het door!’ Dat is de oproep voor de GZB-dag op 14 maart 2020. Ds. Jonathan Soro laat zien hoe zijn kerk in de heftige situatie van Zuid-Soedan toch het Evangelie bij jongeren weet te brengen. Drie jongeren uit de wereldwijde kerk reageren op zijn verhaal en delen hun eigen vragen, verlangens en blijdschap. Gert-Jan Segers vertelt hoe jongeren zijn hart hebben gekregen in Egypte en welke uitdagingen hij nu voor de kerk in Nederland ziet. Ds. Wim Verboom neemt ons mee in de Bijbel en laat zien hoe de zorg voor de generaties allereerst Gods zorg is. Drie jongeren uit de wereldwijde kerk lopen op 14 maart met ons mee. Prikkelend, verfrissend en bemoedigend delen zij hun vragen en blijdschap met ons.

Het is echt een dag voor jong en oud! Er is kinderopvang en ook voor kinderen en jongeren is er van alles te doen! Zij kunnen onder ander genieten van een optreden van Marcel Zimmer. Kortom: een dag waar je bij wilt zijn!

10 februari 2020