Gevolgen nieuwe lockdown

Afgelopen maandag klonk de toespraak van premier Rutte vanuit het Torentje aan het Binnenhof. Opnieuw komt ons land in een lockdown terecht, op sommige punten zelfs zwaarder dan de lockdown in het voorjaar.

corona

Ook voor onze gemeente heeft deze lockdown consequenties. Zo zijn per direct alle samenkomsten van kringen, clubs en verenigingen gestopt. Daarnaast wordt de catechese – die deze week de laatste keer zou zijn voor de kerst – niet meer gehouden tot het einde van de lockdown.

Ook voor de kerkdiensten, het pastoraat en de vergaderingen hebben de maatregelen gevolgen. Daarover zult u de komende dagen verder geïnformeerd worden.

In verband met dit alles zal komende donderdag het programma Verbinding weer uitgezonden worden via Youtube (16.00 uur) en kerkradio (19.00 uur, met aansluitend Bemoediging).

Verbinding zal tijdens de lockdown minimaal één keer per week te zien en te beluisteren zijn.

7 december 2020