De Sing-inn stopt, kinder Sing-inn gaat door.

Twintig jaar geleden werd in onze gemeente de Sing-Inn geïntroduceerd. Een uur lang samen zingen, op iedere eerste zondagavond van de maand. Per juni zetten we een punt achter deze periode en stopt de Sing-Inn helaas. De Kinder-Sing-Inn blijft wel doorgaan.

Het is voor ons als team steeds moeilijker om muzikanten, technici en andere vrijwilligers te vinden om de Sing-Inn mogelijk te maken. Het aantal vacatures is momenteel zodanig groot, dat er geen Sing-Inn mogelijk is vanaf september.

Als team zijn we daarom gaan reflecteren op de toekomst van de Sing-Inn. De afgelopen maanden vroegen we jou als bezoeker om jouw mening, door middel van een vragenlijst. Een uitvraag waar veel reacties op kwamen, waarvoor we heel dankbaar zijn. Uit dit onderzoek bleek dat nog steeds veel mensen graag de Sing-Inn bezoeken. Maar er zijn ook redenen waarom mensen liever thuis blijven. Het tijdstip van de Sing-Inn werd genoemd, maar ook dat er in de ochtenddiensten in de Goede Herderkerk (en op andere plekken in onze gemeente) tegenwoordig andere muziek klinkt dan twintig jaar geleden.

We hebben daarom als team besloten dat de Sing-Inn gaat stoppen. Komende editie, op zondag 2 juni, zal de laatste zijn. En daarvoor is iedereen van harte uitgenodigd!

sing-in

Kinder-Sing-Inn gaat wél door
De allerkleinsten blijven op iedere eerste zondag van de maand van harte welkom in de Goede Herderkerk, want de Sing-Inn voor kinderen blijft gewoon doorgaan.

We zijn God dankbaar voor al die prachtige avonden die we met elkaar mochten beleven en alle harten die door muziek geraakt mochten worden. De Sing-Inn stopt, maar de aanbidding aan God blijft doorgaan. Daar zijn we van overtuigd.

We willen iedereen bedanken die de afgelopen jaren de Sing-Inn bezocht en nodigen iedereen van harte uit om de laatste Sing-Inn bij te wonen op zondag 2 juni.

Het Sing-Inn team

7 mei 2024