Boeken en Evangelisatiekraam Oud Veluwse Markt

Op donderdag 18 en 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus hopen we, zoals gewoonlijk, weer met een kraam van onze kerk op de Oud-Veluwse Markt te staan. D.m.v. een rebus proberen we de aandacht van mensen te trekken en met hen in gesprek te komen. Ook nodigen we de mensen uit om een kijkje in de Oude Kerk te nemen. Ze kunnen daar genieten van rust, orgelspel, solozang en een uurtje zingen op verzoek. In de kerk zijn medewerkers aanwezig uit onze gemeente die met mensen een gesprekje aanknopen, die naar hen luisteren en die de reddende boodschap van Gods liefde voor zondaren doorgeven. Op de kraam liggen wat boeken voor de verkoop en we delen weer evangelisatiemateriaal uit. De kinderen kunnen een Bijbels kleur- of knutselwerkje meenemen.

Oude Kerk met Toren

Ben je 18 jaar of ouder en zou je een keer mee willen helpen? Dat kan! Je kunt je opgeven bij Nelleke Beulenkamp, email: beulenkamp@solcon.nl. Wil je dan even aangeven welke datum en welk dagdeel je kunt helpen? 8.30 – 12.00 uur of 12.00 - 16.00 uur. Alvast bedankt!

8 juli 2019