Bezorgingsproblemen kerkbode

De bezorging van de kerkbode in het buitengebied levert opnieuw veel problemen op. Op het kerkelijk bureau kwamen de afgelopen twee weken maar liefst vijftig klachten binnen.
Kern van deze klachten: de kerkbode werd veel te laat (pas na de zondag) ontvangen. We begrijpen dat dit uiterst vervelend is voor alle betrokkenen.

kerkbode

Als college zoeken we ondertussen naar een oplossing waarmee we – naar we hopen – de gevolgen van de tekortschietende bezorging sterk zullen kunnen verminderen. Wat daarbij overigens niet helpt is dat er volgens PostNL, de bezorgende organisatie, personeelstekorten (mede) ten grondslag liggen aan de problemen.
Voor dit moment herhalen we onze eerdere oproep: Woont u in het buitengebied en heeft u op enig moment geen kerkbode ontvangen?
Dan kunt u kerkrentmeester Gert de Vries (gert.vr@hotmail.com) vragen of hij u, ter vervanging, een digitale versie toestuurt. Heeft u geen e-mail, dan kunt u op zondag een exemplaar van de kerkbode meenemen vanuit de Goede Herderkerk of de Oude Kerk of een ander vragen dit voor u te doen.

31 mei 2024