Belijdenisdienst wijkgemeente 5

Als kerkenraad en wijkgemeente zijn we erg blij en dankbaar dat de uitgestelde belijdenisdienst voor onze wijk aanstaande zondag 5 juli (weliswaar in een aangepaste vorm) plaats mag gaan vinden. Bijzonder om te zien dat mensen ook nu weer in het openbaar willen belijden dat God de Enige en Ware God is. We mogen ook daar heel dankbaar voor zijn. God gaat door met Zijn werk, ook in onze (wijk) gemeente.

oude kerk

Helaas kunnen we de nieuwe belijdende leden dat niet persoonlijk zeggen na de dienst door middel van een zegenwens en onze handdruk. Maar het kan ook anders: hoe mooi is het als de belijdeniscatechisanten een brief of kaart mogen ontvangen met uw wens daarop? Dan zal dat moment van ja-zeggen nog meer gaan betekenen voor ze.

Hieronder volgende hun namen en adressen:

Rhodé Bakker (Thorbeckelaan 39, wijk 2)
David Beumer (Venusstraat 16 Zwijndrecht)
Jan van den Brink (Wethouder Rebellaan 77)
Joanna Bouw (Ambrosius van Ommerenlaan 36)
Marthe Breugem (Van Renesselaan 68)
Harm Jansen (Wethouder Zandbergenlaan 59)
Mirthe van de Pol (Van Wijnbergenlaan 10a)
Esther Pul (Van Wijnbergenlaan 37)
Sander Schut (Zwartewater 26, 6741 EP  Lunteren)
Isja Smits (Graaf van Lyndenlaan 31)

29 juni 2020