Alpha-cursus: het christelijk geloof (opnieuw) ontdekken!

Wil je iemand kennis laten maken met het christelijk geloof? Of wil je zelf opnieuw ontdekken wat geloven voor jou of voor u betekent? Dan is de Alpha-cursus daarvoor een uitgesproken kans!

Samen zoeken we naar antwoorden op vragen als: Is er meer? Wie is Jezus? Waarom stierf Hij? Soms zijn de vragen uitdagend: Hoe is God betrokken bij het kwaad in de wereld? Hoe kunnen wij het goede nieuws uitleven? 
 

bloem

Vanaf donderdag 7 oktober 2021 vindt de Alpha-cursus plaats. De Alpha-cursus wordt gegeven in Basisschool Ariane, Tusolaan 6, 3772 WP Barneveld.

De Alpha-cursus bestaat uit 12 donderdagavonden en een weekend (vrijdagavond + zaterdag). Kun je niet op donderdagavond? Vanaf januari 2022 is er weer een Alpha-cursus op vrijdagavond.

We hopen weer met een maaltijd te beginnen, maar we laten dit nog afhangen van de beperkingen die op dat moment gelden. Als een maaltijd mogelijk is dan beginnen we om 19.00 uur.

Gun je iemand anders een Alpha-cursus maar denk je dat hij of zij niet alleen wil gaan? Nodig hem of haar dan uit om samen met jou aan de Alpha-cursus deel te nemen! Een zoektocht, al dan niet samen met je partner of een vriend(in), is beslist de moeite waard. 

 
Volgende artikel
30 augustus 2021