Aanmelden Emailadressen

Aanmelden van emailadressen in het ledenbestand van kerkelijke bureau.

Naast het gebruik van onze website www.hervormdbarneveld.nl willen wij binnenkort een communicatie app introduceren, genaamd “Scipio”. Deze app kunnen leden op hun mobiele telefoon of tablet installeren. Hij is bedoeld als aanvulling op de website en in deze app zullen nieuwsberichten en communicatie vanuit de website ook te zien zijn.

Sterk punt van deze app is de communicatie tussen verschillende commissies, werkgroepen, jeugdgroepen en leden onderling, waarbij informatie en communicatie binnen onze gemeente blijft en gericht contact gezocht kan worden. Over gebruik en toepassingen van deze app zullen wij in een later stadium meer berichten.

Om van deze app gebruik te maken, is een koppeling naar onze ledenadministratie belangrijk. Gebruik van deze app wordt gekoppeld aan het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie.

teaser

In het huidige ledenbestand van ons kerkelijk bureau ontbreken e-mailadressen van veel leden en zijn emailadressen vaak verouderd en niet meer actief. Graag willen wij de gemeente vragen om deze emailadressen aan te vullen of te actualiseren. Dit betreft individuele leden, waarbij ook kinderen vanaf voortgezet onderwijs zich kunnen aanmelden (voor eventueel gebruik van Scipio voor een catechisatiegroep).
Het aanmelden van emailadressen aan ledenadministratie kan door het invullen van het formulier  “E-mailadres aanpassen in ledenbestand en Scipio-app”.

Let op: als je al eerder bent aangemeld voor de nieuwsbrief wil dit niet zeggen dat dit e-mailadres is opgenomen in de ledenadministratie. Voor het aanmelden voor de nieuwsbrief gelden namelijk andere voorwaarden, dan bij registratie in het ledenbestand.

1 december 2022